W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Kontakt

Starostwo Powiatowe w Cieszynie

ul. Bobrecka 29
ul. Szeroka 13
ul. Graniczna 79
43-400 Cieszyn

 

tel. centrala Starostwa - 33 47 77 144
tel. sekretariat Starosty - 33 47 77 156

Serwis internetowy: www.powiat.cieszyn.pl
e-mail: sekretariat@powiat.cieszyn.pl
EPUAP: /pzcieszyn/skrytka

 

NIP Starostwa (dla pracowników): 548-21-37-408
NIP Powiatu: 548-26-04-548
REGON: 072186224

udzielenia pełnomocnictwa Pani Beacie Iwaniuk - Dyrektorowi Zespołu Szkół Gastronomiczno - Hotelarskich w Wiśle do przygotowania i podpisania wniosku oraz do czynności związnych z jego realizacją

Szczegóły
jakiego organu Zarządu Powiatu
z dnia
w sprawie udzielenia pełnomocnictwa Pani Beacie Iwaniuk - Dyrektorowi Zespołu Szkół Gastronomiczno - Hotelarskich w Wiśle do przygotowania i podpisania wniosku oraz do czynności związnych z jego realizacją
status uchwały obowiązująca

Uchwała Nr 788/ZP/III/10

Zarządu Powiatu Cieszyńskiego

z dnia 27 maja 2010 r.



w sprawie udzielenia pełnomocnictwa Pani Beacie Iwaniuk - Dyrektorowi Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich im.W.Reymonta w Wiśle do przygotowania i podpisania wniosku oraz do czynności związanych z jego realizacją.



Na podstawie art. 32 ust.1 oraz art. 48 ust.2 ustawy z dnia 5 czerwca 1998r.o samorządzie powiatowym (jedn. tekst Dz.U. z 2001r. Nr 142, poz.1592 z późn.zm.)



Zarząd Powiatu Cieszyńskiego uchwala:


§ 1


  1. Udziela się pełnomocnictwa Pani Beacie Iwaniuk - Dyrektorowi Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Wiśle do przygotowania i podpisania wniosku pn. „Edukacja szansą na rozwój zawodowy i społeczny” oraz do czynności związanych
    z jego realizacją w ramach Priorytetu IX Rozwój wykształcenia i kompetencji
    w regionach, Działanie 9.2 „Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego" Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki

  2. Udzielone pełnomocnictwo, o którym mowa w ust.1, uprawnia Dyrektora Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Wiśle do podejmowania wszelkich czynności i decyzji związanych z realizacją projektu.



§ 2


Wykonanie uchwały powierza się Dyrektorowi Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Wiśle.



§ 3


Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.




Członkowie Zarządu


Czesław Gluza

Mieczysław Szczurek

Paweł Brągiel

Stanisław Kubicius

Jerzy Malik




Powiadom znajomego